Corona-update Dorpsfeesten Warnsveld 2021 - Dorpsfeesten Warnsveld

Corona-update Dorpsfeesten Warnsveld 2021

01-08-2021

Tot onze grote spijt hebben wij als bestuur van de Dorpsfeesten Warnsveld moeten besluiten de Dorpsfeesten te verplaatsen naar 26, 27 en 28 augustus 2022.

Door de grote onzekerheid waarin wij nu verkeren over het wel of niet door kunnen laten gaan van de Dorpsfeesten in verband met eventuele overheidsmaatregelen inzake corona wordt het voor ons te kort dag om het evenement op de juiste wijze nog te kunnen organiseren.

Wij hebben met veel enthousiasme, passie, doorzettingsvermogen getracht het dit jaar doorgang te laten vinden echter is het ons nu onmogelijk gemaakt. Wij betreuren het ook voor alle artiesten, boekingsburo’s, de enorme hoeveelheid vrijwilligers, sponsoren, de lokale horeca, alle partijen voor de voorzieningen en de bezoekers dat het dit jaar geen doorgang kan vinden. Voor ons als bestuur een enorme teleurstelling die behoorlijk hard inslaat.

Reeds aangekochte tickets, ook die van 2020 blijven geldig voor volgend jaar. Mocht u toch uw geld terug willen ontvangen dan graag een mailtje naar info@dorpsfeestenwarnsveld.nl
Wij hopen u volgend jaar te mogen verwelkomen.

Bestuur Dorpsfeesten Warnsveld

Esther Bouwmeister (Voorzitter)
Edwin Dorland (Penningmeester)
Geralt ter Horst (Secretaris)

21 april 2020

Corona-update Dorpsfeesten Warnsveld 2021

Aankomende evenementen

Hoofdsponsoren Dorpsfeesten Warnsveld