Bakkie Pleur Festival - Dorpsfeesten Warnsveld

Bakkie Pleur Festival

Geniet bij binnenkomst van dit vrij toegankelijke evenement van een door ons gratis aangeboden kopje koffie en geniet van onze heerlijke Achterhoekse optredens van:

Old Ni-js
Nie Wies
Killer and the Cool Cats

Old-Ni-js

13.00 uur

Nie Wies

15.30 uur

Killer and the Cool Cats

17.30 uur

Old Ni-js bestaat uit de generatie muzikanten die in de jaren zestig fungeerde als de uitvinders van de Nederpop. Tot op de dag van vandaag zijn de heren nog altijd volop actief in diverse bands. In 2000 begonnen ze samen Old Ni-js. Eerst als Trio met Jan Manschot (in memoriam), Ferdi Jolij en Willem Terhorst. Sinds 2017 aangevuld met Jan Kolkman.

Nie Wies An de kant! Nie Wies kump d’r an! Het høkende viertal feest er onmeunig op los wanneer het de bühne betreedt. Deze band is een heuse festivalsensatie. Nie Wies gaat als een jukebox via eigen dialectrock naar vol zwetende pure Engelstalige rock ’n roll. Van foute medleys in een rock ’n roll jasje tot stadionknallers die het tentdoek doen wapperen. Van meezingers naar scheurende gitaren en van swingende rock classics naar de grootste monsterhits van de beste rock legends. De band is klaar voor weer een legendarisch festivalseizoen, dus zorg da-j d’r bie bunt!!

Killer and the Cool Cats maken onvervalste Rock and Roll in de stijl van Jerry Lee Lewis. Ruige, stevige, stampende Rock and Roll, waarbij de piano met handen en voeten wordt bespeeld. De bekende Rock and Roll nummers komen voorbij zoals Johnny B. Goode, Jailhouse Rock en natuurlijk Great Balls of Fire.

Festivals, feesttenten, cafés en kroegen: Killer and the Cool Cats spelen overal het dak eraf. Met zowel covers als eigen werk worden de Rock and Roll goden geëerd. Ook spelen ze tributes: niet alleen Jerry Lee Lewis, maar ook Chuck Berry, Little Richard en Elvis Presley.

Ze speelden samen met Linda Gail Lewis; de zus van Jerry Lee Lewis. Ze stonden in België en Duitsland, in Metropool Hengelo, op Festyland, Rock around Giethoorn, de Jerry Lee Lewis Fanclubmeeting en de Worldcup Boogie Woogie.

Hoofdsponsoren Dorpsfeesten Warnsveld