Rock and Blues Warnsveld - Dorpsfeesten Warnsveld

Rock and Blues Warnsveld

Het publiek krijgt op zondag 3 september een goed gevulde dag met bands van top niveau. Voor ieder wat wils.
Wij zijn als organisatie enorm blij dat wij voor dit jaar hebben weten vast weten te leggen:

On The Blue Side
Grollo tribute to Cubby & the Blizzards
Yada Yada tribute to Herman Brood & his Wild Romance

Kaarten zijn verkrijgbaar voor het geringe bedrag van € 7,50

On The Blue Side

14.30 uur

Grollo tribute to Cubby & the Blizzards

16.55 uur

Yada Yada tribute to Herman Brood & his Wild Romance

19.15 uur

On The Blue Side, On The Blue Side is een Deventer Blues -Rockband. De band bestaat uit Mischa Sorel (drums), Eddy Bas-B (bas), Karel Reuter (gitaar) en Jenny Penny (zang). Deze doorgewinterde muzikanten hebben hun hart verpand aan de Bluesrock. De strakke ritme sectie en de melodieuze gitaarsolo's van Karel geven de warme lage stem van Jenny de ruimte om bijzondere uitvoeringen van bluesnummers te vertolken van onder andere Rory Gallagher ,Joe Bonamassa, Beth Hart ,Gary Moore ,Henrik Freischlader, Thin Lizzy, King Fish, Walter Trout enz.

GROLLO, de Cuby and the Blizzards tribute band van Nederland. Niet alleen komen ze muzikaal akelig dicht in de buurt van het  origineel, ook qua uitstraling hadden deze heren destijds zo bij Cuby in de boerderij  kunnen wonen.

Samen delen ze de voorliefde voor muziek uit de jaren 60/70 en zo ontstond dan ook het idee om eens een eerbetoon te brengen. Aan wie anders dan aan Cuby and the Blizzards, met wie zij zich als provinciale (Diepenheim, Lemele, Deventer, Zwolle) bluesrockers zo verwant voelen.

YADA YADA
is op dit moment DE HERMAN BROOD TRIBUTE BAND in Nederland. Met frontman Stick ( ex Wild Romance) is er geen betere Tribute band die het origineel zo dicht benaderd. Een show waar we terug gaan naar de jaren ’70/‘80 waarin Herman Brood & His Wild Romance op zijn top was.
Up tempo Rock ’n’ Roll met een setlist van ruim 40 Brood songs. Met zanger Stick, die een goede band had met Herman, waant het publiek zich weer in de top jaren van Herman Brood & His Wild Romance. Een avond vol herinneringen met een feest van herkenning.

 

Bestel hier uw tickets

Hoofdsponsoren Dorpsfeesten Warnsveld