Loos Alarm - Dorpsfeesten Warnsveld

Loos Alarm

Al 13 jaar lang brengen wij als geen andere band hét ‘Vrienden van Amstel’ gevoel in uw kroeg of op uw feest of festival. Nummers van De Dijk, Bløf, Van Dik Hout, The Scene, maar ook wat engelstalig werk van bijvoorbeeld The Golden Earring en Liquido zitten gebeiteld in ons repertoire. Wij zetten alles op alles om het publiek een leuke avond vol herkenbare Nederrock te bieden, afgewisseld met de broodnodige meezingers en ballads. Omdat we sinds onze schooltijd allen bevriend zijn, voelen we elkaar naadloos aan, wat dan weer resulteert in een energieke show vol goede muziek!
Sommige dingen kunnen raar lopen. Zo kun je al jaren lang vrienden zijn, zonder echt te weten wat je aan elkaar hebt. Tot de zomer van 2001. Chris besluit iets met zijn stem te gaan doen, Matthias besluit de bas te gaan bespelen. Aangezien zij toch al dagelijks met elkaar omgingen, probeerden ze samen wat. Al gauw werden andere vrienden erbij gehaald. Jacco voor de drums, Anne voor de toetsen en Eric voor de gitaar. Loos Alarm is sindsdien een feit.

Chris zijn voorliefde voor de Nederlandstalige pop/rock muziek stippelt ook direct de koers uit. Met veel nummers van Bløf, de Dijk, the Scene en Van Dik Hout, natuurlijk afgewisseld met enig Engelstalig werk, zet Loos Alarm een krachtige avond rock neer.

Inmiddels bestaat de vriendenband 10 jaar en hebben de heren verschillende mijlpalen bereikt. Zo hebben ze enige tijd als ‘Vrienden van Amstel’ band gespeeld, in opdracht van het bekende biermerk, diverse voorprogramma’s verzorgd (o.a. Xander de Buisonje, de 3j’s) en ga zo maar door.

Met veel enthousiasme heeft Loos Alarm al menig feest tot een succes gemaakt en in veel café’s de omzet doen verhogen. Ideaal voor in de kroeg, steengoed voor studentenfeesten en ook op bruiloften en bedrijfsfeesten zeer goed inzetbaar.